Στην αμυντική του γραμμή ενισχύθηκε ο ΑΠΟΕΛ, καθώς μετά τον Βραζιλιάνο Καζού ανακοίνωσε και την απόκτηση του Γιόχαν Ταβάρες.
Ο 30χρονος Πορτογάλος στόπερ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Βιτόρια Σετούμπαλ, πλέον αναμένεται να μεταβεί στην Κύπρο για να υπογράψει το διετές συμβόλαιο που του προσέφεραν οι πρωταθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Yohan Tavares. Η συμφωνία προνοεί συνεργασία διετούς διαρκείας μέχρι τον Μάιο του 2020. Ο ΑΠΟΕΛ θα αναμένει στην Κύπρο, τον ποδοσφαιριστή, για την ολοκλήρωση της συμφωνίας».

Στο μεταξύ, σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο προγραμματισμός στον ΑΠΟΕΛ και οι άνθρωποι της ομάδας σε συνεργασία με τον τεχνικό Μπρούνο Μπαλταζάρ εξετάζουν όλα τα ανοικτά κεφάλαια.
Στο στόχαστρο είναι ο διεθνής Πορτογάλος Μπρούνο Άλβες που έχει μια τεράστια καριέρα. Πρωταθλητής Ευρώπης το 2016 με την εθνική του ομάδα και παρουσία σε Πόρτο, Ζενίτ, Φενέρμπαχτσε, Κάλιαρι. Ένα βιογραφικό γεμάτο τίτλους, 95 συμμετοχές στην Εθνική Πορτογαλίας και πέρασμα επίσης από την ΑΕΚ Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
Η σεζόν που ολοκληρώθηκε βρήκε τον Άλβες στη Ρέιντζερς Σκωτίας, όπου είχε γεμάτη χρονιά με 25 συμμετοχές. Μάλιστα, παρά τα 36 του χρόνια, είναι στην αποστολή για το Μουντιάλ.
Οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ εξετάζουν την περίπτωση και ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα προσθέσουν στο ρόστερ έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης