Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ολοκληρώθηκε την Πέμπτη, καθώς η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Δώνη.

Μάλιστα οι «γαλαζοκίτρινοι» γνωστοποίησαν ότι αντικαταστάτης του Έλληνα τεχνικού είναι ο Πορτογάλος προπονητής, Μπρούνο Μπαλτάζαρ.

H ανακοίνωση των πρωταθλητών Κύπρου για τον Δώνη:
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της, με τον προπονητή Γιώργο Δώνη και το προπονητικό του επιτελείο. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για όσα πρόσφεραν στην ομάδα, την τρέχουσα περίοδο, τους Γιώργο Δώνη, Μάκη Αγγελίνα, Γρηγόρη Γεωργίτσα, Μίοντραγκ Μέταν, Γιώργο Γεωργιάδη και Παναγιώτη Μαλιαρίτση. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση της πρόσληψης του Μπρούνο Μπαλτάζαρ: Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, με τον προπονητή Bruno Miguel Nunes Baltazar. O κ. Baltazar θα πλαισιωθεί από τον προπονητή Γιώργο Κωστή και ακόμη δύο βοηθούς. Τους Eddie Walter Alves Cardoso και Guilherme Emanuel Silva Ramos. Προπονητής τερματοφυλάκων θα αναλάβει, ο Μιχάλης Μορφής.

Καλωσορίζουμε τον κ. Baltazar στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε με τη βοήθεια των συνεργατών του, των ποδοσφαιριστών και του κόσμου της ομάδας να πετύχει τους κοινούς μας στόχους. Ο κ. Baltazar αναλαμβάνει άμεσα καθήκοντα στον Αρχάγγελο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης