Μετά από περίπου πέντε μήνες κράτησης ο Ρούμπεν Σεμέδο αποφυλακίστηκε και πλέον ψάχνει για ομάδα, καθώς δεν πρόκειται να παραμείνει στη Βιγιαρεάλ.
Ο Πορτογάλος αμυντικός είχε φυλακιστεί με κατηγορίες ότι συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση. Τελικώς, το δικαστήριο τον αθώωσε και το βράδυ της Παρασκευής αφέθηκε ελεύθερος, έχοντας πληρώσει και 30 χιλιάδςες ευρώ ως εγγύηση.

Ο 23χρονος άσς συνελήφθη στις αρχές του χρόνου για ληστεία, επίθεση, παράνομη προσωποκράτηση και κατοχή παράνομων όπλων, μεταξύ άλλων. Ο πρώην διεθνής με την εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, ωστόσο ο δικαστής τον έστειλε στη φυλακή στο Πικασέντ.

Να σημειωθεί πως η Βιγιαρεάλ έχει θέσει διαθεσιμότητα τον Σεμέντο, χωρίς να αμείβεται, μόλις λίγους μήνες μετά από την απόκτησή του για 14 εκατ. ευρώ από τη Σπόρτινγκ, ωστόσο η συνεργασία τους έληξε μετά από την απόφαση του δικαστηρίου.
Ο Σεμέδο, σύμφωνα με τη δίωξη που του ασκήθηκε, είχε επιτεθεί σε άτομο με όπλο, στην έξοδο ενός κλαμπ και στη συνέχεια το απήγαγε με δύο συνεργούς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης