Οι πληροφορίες των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν. Kι αυτό γιατί ο ισχυρός άνδρας της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου ανακοίνωσε σήμερα ότι το φάιναλ φορ της διοργάνωσης για τη σεζόν 2016/17, που θα διεξαχθεί από τις 19 έως τις 21 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί στην Κωνσταντινούπολη, στο γήπεδο της Εφές, το «Sinan Erdem», το οποίο έχει χωρητικότητα 16.000 θέσεων.

Ο «ισχυρός άνδρας» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη: «Το μπάσκετ γνωρίζει τρομερή άνθηση στην Τουρκία τα τελευταία χρόνια, με την Κωνσταντινούπολη να έχει μια καταπληκτική παράδοση στα φάιναλ φορ, και ως εκ τούτου είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ο νέος πρωταθλητής της Euroleague θα αναδειχθεί εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το φάιναλ φορ επιστρέφει στο “Sinan Erdem Dome”, ένα από τα καλύτερα γήπεδα για να παρακολουθήσει κάποιος μπάσκετ και το τέλειο μέρος για να ολοκληρωθεί μια σεζόν, όπου όλοι οι φίλαθλοι του αθλήματος με το καινούργιο σύστημα διεξαγωγής των αγώνων θα έχουν την δυνατότητα να δούν στις πόλεις τους όλες τις ομάδες. Οι Τούρκοι φίλαθλοι κάθε χρόνο που περνάει γίνονται όλο και πιο ενθουσιώδεις για την Euroleague και έτσι θα είναι σπουδαίο να τους έχουμε κοντά μας στους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν».

Η τελευταία φορά που η Κωνσταντινούπολη διοργάνωσε φάιναλ φορ ήταν το 2012, όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης