Δύο αγωνιστικές αποκλεισμός είναι η ποινή της πειθαρχικής επιτροπής της FIFA στον αμυντικό της εθνικής Ουαλίας, Νιλ Τέιλορ, για το «δολοφονικό» τάκλιν στον Σίμους Κόουλμαν. Στο 69ο λεπτό του αγώνα Ιρλανδία-Ουαλία (0-0) ο Τέιλορ έστειλε στο νοσοκομείο τον Κόουλαν με διπλό κάταγμα στο πόδι, που θα τον αφήσει εκτός γηπέδων για έναν ολόκληρο χρόνο.

Επίσης, η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία επιβεβαίωσε πως θα καταβάλει όλους τους μισθούς του Κόουλμαν, στο διάστημα που ο άσος της Έβερτον θα αναρρώνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα προστασίας συλλόγων που έχει υπό την εποπτεία της η FIFA επιτρέπει στις ομάδες να διεκδικήσουν μέχρι και 143.836 ευρώ την εβδομάδα για τον μισθό ενός παίκτη, εφόσον τραυματιστεί στη διάρκεια των διεθνών υποχρεώσεών του.

Ο Κόουλμαν υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο Δουβλίνο, μετά τον τραυματισμό του σε διεκδίκηση της μπάλας με τον αριστερό μπακ της Ουαλίας Νιλ Τέιλορ (αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα). Το ματς ανάμεσα στην Ιρλανδία και στην Ουαλία, για τους προκριματικούς του Μουντιάλ 2018, τελείωσε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης