Μια ημέρα πριν από την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα για το Champions League (28/9), ο Αντρέ Σούμπερτ υπέγραψε διετή επέκταση συμβολαίου, η οποία θα τον κρατήσει στην τεχνική ηγεσία της Γκλάντμπαχ έως το 2019.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σούμπερτ, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» της Μπορούσια στις αρχές της περασμένης περιόδου, ύστερα από ένα ξεκίνημα με πέντε διαδοχικές ήττες υπό τον Λουσιάν Φαβρ, οδήγησε την ομάδα στην τέταρτη θέση της κατάταξης στην Bundesliga και, παράλληλα, στο «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Champions League.

«Ο Αντρέ κάνει σπουδαία δουλειά» δήλωσε σήμερα ο αθλητικός διευθυντής της Γκλάντμπαχ, Μαξ Έμπερλ, και συμπλήρωσε: «Οδήγησε την ομάδα στο Champions League και σε 34 παιχνίδια πρωταθλήματος υπό την καθοδήγησή του πήραμε 65 βαθμούς. Αυτή είναι εξαιρετική δουλειά».

Ο 45χρονος Σούμπερτ εντάχθηκε στο δυναμικό της Γκλάντμπαχ τον Ιούλιο του 2015 ως προπονητής της ομάδας κάτω των 23 ετών, ενώ τον Σεπτέμβριο ανέλαβε προσωρινά τα «ηνία» της πρώτης ομάδας. Τον Νοέμβριο του 2015 η διοίκηση του συλλόγου τού προσέφερε το πρώτο συμβόλαιό του, το οποίο είχε ισχύ έως το 2017, καθώς στα πρώτα επτά παιχνίδια του στο «τιμόνι» της Γκλάντμπαχ η ομάδα είχε απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης