Ο Ντουέιν Γουέιντ, ο οποίος τον περασμένο Φεβρουάριο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Μαϊάμι Χιτ, αντί 2,3 εκατ. δολαρίων, δεν έχει αποφασίσει ακόμη εάν θ’ αποσυρθεί στο τέλος της εφετινής σεζόν στο ΝΒΑ.

Ο 36χρονος σούπερ σταρ μίλησε μετά την ήττα των Χιτ στη Φιλαδέλφεια και τον αποκλεισμό από τους Σίξερς με 4-1 στον πρώτο γύρο των πλέι οφ και επανέλαβε πως σκέφτεται σοβαρά να βάλει τέλος στην (σπουδαία) καριέρα του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω. Σκέφτομαι πως ίσως ήρθε η ώρα ν’ αποσυρθώ από τα γήπεδα και θα αποφασίσω τις επόμενες εβδομάδες. Μόλις τελείωσε η 15η μου χρονιά στο ΝΒΑ και θα κάνω τον απολογισμό. Στη συνέχεια θα αφιερωθώ στην οικογένειά μου, να είμαι δίπλα τους.

Όσο για το μπάσκετ, θα το σκεφτώ μετά. Αλλά γι’ αυτό έχουμε ακόμη χρόνο», τόνισε σχετικά ο Γουέιντ, ο οποίος «λάμπει» στα γήπεδα του ΝΒΑ από το 2003. Την εφετινή σεζόν, πρώτα με τους Καβαλίερς και μετά με τους Χιτ, είχε 11,4 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης