Σε κίνηση διαμαρτυρίας για τον αγωνιστικό «κατήφορο» της Βόλφσμπουργκ αποφάσισαν να προχωρήσουν οι «σκληροπυρηνικοί» οπαδοί της ομάδας, στο σαββατιάτικο (17/2) παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Μπάγερν. Όπως ανακοίνωσαν, θα εισέλθουν στο βόρειο πέταλο της «Φολκσβάγκεν Αρένα» 19 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα (αναφορά στο 1945, έτος ίδρυσης του συλλόγου), και στη συνέχεια θα καταλάβουν τις συνηθισμένες θέσεις τους, έχοντας όμως την πλάτη γυρισμένη προς τον αγωνιστικό χώρο.

Εννέα χρόνια αφότου κατέκτησε το μοναδικό πρωτάθλημα της ιστορίας της, το 2009, η Βόλφσμπουργκ έχει υποχωρήσει επικίνδυνα στην Μπουντεσλίγκα και πέρυσι χρειάστηκε να δώσει αγώνες μπαράζ με την Άιντραχτ Μπραουνσβάιχ για να μείνει στη μεγάλη κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και τη φετινή σεζόν ξεκίνησε σχετικά καλά, έχει μία νίκη στα τελευταία οκτώ παιχνίδια και βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης, μόλις τέσσερις βαθμούς πάνω από τη 16η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής. Η κακή πορεία της ομάδας θέτει εν αμφιβόλω την παραμονή στον πάγκο του Μάρτιν Σμιντ, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» τον Σεπτέμβριο, αλλά οι οπαδοί της ομάδας έχουν επικεντρώσει την κριτική τους στο πρόσωπο του τεχνικού διευθυντή, Ολαφ Ρέμπε, του οποίου η θέση είναι επισφαλής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης