Στην ημερήσια διάταξη της διεθνούς ειδησεογραφίας, είναι πλέον η κινεζική «εισβολή» στον χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Δεκάδες εκατομμύρια κάνουν… βόλτα και παρατίθενται στα τραπέζια των μεταγραφικών στόχων, προκειμένου να ενταχθούν στο πρωτάθλημα της ασιατικής χώρας «μεγάλα ονόματα» από την «γηραιά ήπειρο».

Μετά λοιπόν από τα 60 εκατ. ευρώ που προσφέρουν ετησίως στον Γουέιν Ρούνεϊ, οι Κινέζοι πρότειναν «καθαρά» 10 εκατομμύρια ευρώ στον Ντάνι Αλβες για να αφήσει την Γιουβέντους και να κάνει το μακρυνό ταξίδι. Η Χεμπέι Φόρτσιουν, η Τιανγίν και η Σανγκάη του Βίλας Μπόας και των Χουλκ, Οσκαρ, έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον Βραζιλιάνο οπισθοφύλακα της «γηραιάς κυρίας», με την Σανγκάη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες λόγω των συμπατριωτών του έμπειρου άσου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μένει, πλέον, να διαπιστωθεί, εάν η Γιουβέντους θα χρειασθεί άμεση ενίσχυση στην αμυντική γραμμή, καθώς εκτός του Αλβες που καλείται να επιλέξει για το μέλλον του, και ο Πατρίς Εβρά βρίσκεται στο «στόχαστρο» αρκετών γαλλικών ομάδων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης