Ο Άντι Μάρεϊ νιώθει σαν «λιοντάρι σε κλουβί» μακριά από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις και ετοιμάζεται για την επιστροφή του, σε έξι εβδομάδες στο τουρνουά της Μαδρίτης, στα γήπεδα του τένις.

Ο Βρετανός πρωταθλητής, Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ανδρών, δεν έλαβε μέρος στο τουρνουά του Μαϊάμι, λόγω τραυματισμού του στο δεξί χέρι, και εκτιμάται πως θα χρειαστεί περίπου έξι εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο δεν θα μπορέσει να παίξει στον προημιτελικό του Davis Cup κόντρα στη Γαλλία (7-9 Απριλίου), αλλά ούτε και στο Masters του Μόντε Κάρλο, που ξεκινάει στις 17 του ίδιου μήνα.

Ο ίδιος δηλώνει πως θα επιστρέψει πιο δυνατός: «Σίγουρα ανυπομονώ για την επιστροφή μου, αλλά αυτό το διάστημα είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ και έτσι πιστεύω πως θα επιστρέψω πιο δυνατός στους αγώνες. Από το καλοκαίρι και τους Ολυμπιακούς αγώνες δεν είχα πολλές ευκαιρίες για ξεκούραση και τώρα αναγκαστικά, λόγω του τραυματισμού, παίρνω κάποιες ανάσες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης