Ευσεβής πόθος φαίνεται πως θα μείνει για τη Γιουβέντους η απόκτηση του Ντιέγκο Γοδίν, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από Ισπανία και Ιταλία αναφέρουν ότι ο Ουρουγουανός αμυντικός αποδέχθηκε την πρόταση της Ατλέτικο για επέκταση του συμβολαίου του.
Ο δυναμικός σέντερ μπακ έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του τρέχοντος συμβολαίου του με τους «ροχιμπλάνκος», η ρήτρα αποδέσμευσής του δεν είναι μεγάλη (20 εκατ. ευρώ) και οι πρωταθλητές Ιταλίας φέρονται να του έχουν προτείνει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές περίπου 4,5 εκατ. ευρώ.

Κι ενώ το πρωί δημοσιεύματα στην Ιταλία έκαναν λόγο για κατ’αρχήν συμφωνία του Γοδίν με τη Γιουβέντους, τα δεδομένα φαίνεται να αλλάζουν. Η Ατλέτικο κατέθεσε πρόταση ανάλογου ύψους στον Ουρουγουανό και ο τελευταίος μάλλον δεν το σκέφτηκε πολύ.
Αλλωστε, και πριν τρία χρόνια είχε προτιμήσει να παραμείνει στη Μαδρίτη, «γυρνώντας την πλάτη» στη -σαφώς ανώτερη οικονομικά- προσφορά που του είχε κάνει η Μάντσεστερ Σίτι, όταν μάλιστα η ρήτρα του ανερχόταν στα 40 εκατ. ευρώ.
Μετά από οκτώ χρόνια στους «ροχιμπλάνκος», ο 32χρονος σέντερ μπακ έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι αισθάνεται τον ισπανικό σύλλογο σαν δεύτερη οικογένειά του και όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στο «Wanda Metropolitano».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης