Ο Ντέιβιντ Μόγιες επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Σάντερλαντ την επόμενη σεζόν, ωστόσο αποκάλυψε πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Τζερμέιν Ντεφόε, ενδέχεται να φύγει από τις «μαύρες γάτες» μετά τον υποβιβασμό τους στην Championship, ύστερα από παραμονή δέκα ετών στην Premier League.

Ο 54χρονος προπονητής, ο οποίος έχει υπογράψει τετραετές συμβόλαιο, δήλωσε ότι έκανε μέσα στην εβδομάδα τις αρχικές συζητήσεις για το μέλλον του με τον πρόεδρο του συλλόγου, Έλις Σορτ, και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Μάρτιν Μπέιν, και πως έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για τη… ζωή στη Β΄ κατηγορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω τετραετές συμβόλαιο και θα είμαι προπονητής της Σάντερλαντ την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο Σκωτσέζος, σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τη Χαλ, και συνέχισε: «Ξέρω τι πρέπει να γίνει για να επιστρέψουμε στην Premier League και ξέρω ποιες είναι οι απαιτήσεις για να τα καταφέρουμε. Συναντήθηκα με τον Μάρτιν και τον Έλις αυτή την εβδομάδα και κάναμε αρχικές συζητήσεις για το πως θα προχωρήσουμε μπροστά. Θα συναντηθούμε ξανά σε μερικές εβδομάδες».

Και ενώ η παρουσία του Μόιες στη Σάντερλαντ και τη νέα σεζόν είναι δεδομένη, δεν ισχύει το ίδιο και με τον Ντεφόε, καθώς ο Άγγλος στράικερ έχει όρο στο συμβόλαιό του, ο οποίος του επιτρέπει να αποχωρήσει ως ελεύθερος σε περίπτωση υποβιβασμού. Ο 34χρονος διεθνής αναμένεται να έχει προτάσεις από άλλους συλλόγους, καθώς διάγει άλλη μια παραγωγική σεζόν, καθώς έχει πετύχει 14 γκολ στο πρωτάθλημα. «Ο Τζερμέιν έχει όρο στο συμβόλαιό του, επομένως είναι πιθανό (να φύγει στο τέλος της σεζόν)» τόνισε χαρακτηριστικά ο Μόιες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης