Συνάντηση με δεκατέσσερις ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες είχε η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA Europe το Μεγάλο Σάββατο (30/4) στο Παρίσι, για να ενημερωθεί ως προς τις ενέργειες κάθε εθνικής ομοσπονδίας που αντιμετωπίζει θέμα με κάποια ομάδα ως προς τη διοργάνωση που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν (εκτός των 11 με συμβόλαιο τύπου Α στη Euroleague).

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης η FIBA ανακοίνωσε πως αναστέλλει την αναγνώριση της Αδριατικής Λίγκας (ABA) «λόγω των πρόσφατων εξελίξεων στις χώρες που απάρτιζαν τη Γιουγκοσλαβία, κι ενώ ελήφθησαν υπ΄ όψη όλες οι περαιτέρω πληροφορίες από τις εθνικές ομοσπονδίες που απάρτιζαν τη Λίγκα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιπλέον, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ζήτησε αναλυτικότερη ενημέρωση αναφορικά με τις αποφάσεις που ελήφθησαν σε κάθε χώρα προκειμένου να προχωρήσει στις αντίστοιχες ενέργειες.

Την Τρίτη του Πάσχα (3/5) έχει προγραμματιστεί συνάντηση ανάμεσα σε FIBA και Euroleague, ενώ στις 14 Μαΐου, η Εκτελεστική Επιτροπή της FIBA θα συνεδριάσει στο Μόναχο για να σχεδιάσει τα επόμενα βήματα ως προς την εφαρμογή των αποφάσεων του Συμβουλίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης