O άλλοτε ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας, Τσίρο Μπλάζεβιτς, σε δηλώσεις του για την κλήρωση με την Ελλάδα στα μπαράζ του Μουντιάλ, προέβλεψε ότι η ομάδα της χώρας του θα κάνει υγιεινό περίπατο απέναντι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

«Ποια Ελλάδα; Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Ο Ζλάτκο Ντάλιτς ήταν μαθητής μου και ξέρει πώς να αντιμετωπίσει τους Έλληνες. Αν είμαι αισιόδοξος; Φυσικά και είμαι αισιόδοξος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εγώ δεν έχω χάσει ποτέ από τους Έλληνες και τους πέτυχα στην πιο δύσκολη καμπή της καριέρας μου: στα προκριματικά του Μουντιάλ του 1998. Τους νίκησα μέσα στην κόλαση της Θεσσαλονίκης, με εκείνο το γκολ του Σούκερ.

Γιατί θεωρείτε δύσκολους τους Έλληνες; Δείτε το ranking της FIFA, κοιτάξτε πού είναι αυτοί και πού είμαστε εμείς. Τι μου λέτε για παραδόσεις και ότι δεν τους νικάμε συχνά; Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε αυτές τις παραδόσεις.

Είναι απλό: είμαστε πολύ καλύτεροι και θα προκριθούμε. Θα πάμε στην Ρωσία μέσω Ελλάδας. Για να το πω μεταφορικά, πρώτα πρέπει να συμφωνήσουμε πόσα γκολ θα βάλουμε στους Έλληνες και μετά να κατέβουμε να παίξουμε τα δύο παιχνίδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σκεφτούμε μόνο ποιοι είμαστε και να τους διαλύσουμε μέσα στο γήπεδο. Αν σκεφτόμαστε ότι μπορεί να χάσουμε από την Ελλάδα, καλύτερα να σταματήσουμε να παίζουμε ποδόσφαιρο.

Είμαστε το απόλυτο φαβορί, είμαστε πολύ καλύτεροι σε όλα και μόνο από εμάς εξαρτάται», δήλωσε κάπως αλαζονικά στα κροατικά Μέσα ο 82χρονος πλέον Μπλάζεβιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης