Η Μπαρτσελόνα για πρώτη φορά μετά απο 11 σερί χρόνια δεν θα βρεθεί στα πλέι οφ της Euroleague και ο προπονητής της, Γιώργος Μπαρτζώκας, παραδέχτηκε πως δεν είναι εύκολο να δώσει κίνητρο στους παίκτες του για τις δυο τελευταίες αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε στην ιστοσελίδα της Euroleague, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 29η αγωνιστική: «Με κάποιο τρόπο θα πρέπει να βρούμε το κίνητρο να παίζουμε δυνατά, να κερδίσουμε τον αγώνα και να βελτιώσουμε την απόδοσή μας. Αυτός είναι ο στόχος για τώρα. Θέλουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται σε αυτούς του δύο τελευταίους αγώνες της Euroleague. Μετά θα συγκεντρωθούμε στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά τώρα προέχει η Μακάμπι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απο την πλευρά του ο Αμερικανός γκαρντ της «Μπάρτσα», Ταϊρίς Ράις, δήλωσε: «Είναι μια δύσκολη κατάσταση. Σε κανένα δεν αρέσει να βλέπει τα πλέι οφ απο μακριά, αλλά χρειάζεται να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να συνεχίσουμε να παίζουμε δυνατά, να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας με αυτά τα δύο τελευταία παιχνίδια και να συγκεντρωθούμε στο ισπανικό πρωτάθλημα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης