Ο Βίτορ Περέιρα είναι, σύμφωνα με την γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’ Equipe», φαβορί για να καλύψει το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Ρεβέ Ζιράρ, από τον πάγκο της Ναντ.

Ο Ζιράρ που έφυγε μετά τη συντριβή της Ναντ στο ματς με την Λιόν (ήττα 6-0), αλλά η εικόνα των «καναρινών» δεν βελτιώθηκε χθες, όταν γνώρισαν εκτός έδρας ήττα (2-0)από την Γκινγκάμπ. Στον πάγκο τους ήταν ο Φιλίπ Μάο, συνήθως υπεύθυνος για την δεύτερη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Ναντ, Βαλντεμάρ Κίτα, τόνισε ότι εξετάστηκε η γαλλική αγορά, αλλά επιθυμία του είναι να προσλάβει έναν ξένο προπονητή. Εγινε μία συζήτηση με τον Βαχίντ Χαλίλχοζιτς, ομοσπονδιακό προπονητή στην Ιαπωνία, αλλά φαίνεται ότι η πιο σοβαρή προοπτική οδηγεί στην Πορτογαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο 48χρονος Βίτορ Περέιρα, πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, φαίνεται να είναι ο μεγάλος στόχος της γαλλικής ομάδας. Όπως σημειώνει η “L’Equipe”, “είναι ακριβός”, αλλά ο Κίτα, θα επιχειρήσει να κάνει την υπέρβαση. Επίσης εξετάστηκαν τα ονόματα των, Ρολάν Κουρμπί, μπρούνο Μπαροντσέλι και Ντερ Ζακαριάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης