Ο προπονητής της Ναντ, Κλαούντιο Ρανιέρι, αποκάλυψε σε συνέντευξη στο Sky Sport ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει από τη γαλλική ομάδα, σε περίπτωση που του προταθεί η θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού στην «Σκουάντρα Ατζούρα».

«Έχω συμβόλαιο δύο χρόνων με την Ναντ και δεν έχω λάβει κάποιο μήνυμα, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα», δήλωσε ο 66χρονος Ιταλός τεχνικός στο τηλεοπτικό κανάλι. «Αν όμως έλθω σε επαφές για να εργαστώ στην εθνική Ιταλίας, θα πάω να συναντήσω τον πρόεδρο της Νάντ και να του ζητήσω να λυθεί το συμβόλαιό μου. Κάθε Ιταλός προπονητής θα ήθελε να αναλάβει την εθνική ομάδα», είπε ο Ρανιέρι, ο οποίος το 2015-16 οδήγησε στην Αγγλία την Λέστερ στον τίτλο της Premier League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το όνομα του Ρανιέρι, που θεωρείται ένας από τους πιο έμπειρους προπονητές του ποδοσφαίρου, αφού έχει κοουτσάρει ομάδες όπως οι Γιουβέντους, Νάπολι και Ρόμα στην Ιταλία, η Τσέλσι στην Αγγλία και οι Βαλένθια, Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία, συμπεριλαμβάνεται στους υποψήφιους αντικαταστάτες του Τζιαν Πιέρο Βεντούρα, ο οποίος απολύθηκε μετά την αποτυχία της εθνικής να προκριθεί στο Μουντιάλ 2018.

Άλλα ονόματα που εξετάζονται από την ιταλική ομοσπονδία για τη θέση, είναι αυτά των Ρομπέρτο Μαντσίνι, Αντόνιο Κόντε και Κάρλο Αντσελότι, ενώ η απόφαση δεν αναμένεται πριν τον Ιούνιο. Ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζιο, προπονητής της εθνικής ελπίδων της χώρας, έχει αναλάβει να κοουτσάρει την εθνική ανδρών, στα φιλικά με Αργεντινή στις 23 Μαρτίου και Αγγλία τέσσερις ημέρες αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης