Ο προπονητής της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπάολι αποτελεί την επιλογή της ομοσπονδίας της Αργεντινής (AFA) να αναλάβει την εθνική ομάδα για τους υπόλοιπους προκριματικούς αγώνες για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της AFA Κλαούντιο Τάποια.

«Ο Σαμπάολι είναι η κορυφαία επιλογή μας», είπε χαρακτηριστικά ο Τάπια, ο οποίος απομάκρυνε τον Εντγκάρδο Μπάουσα μετά την εκλογή του στην προεδρία της AFA τον περασμένο μήνα. Ο Τάπια είπε ότι η AFA θα διαπραγματευτεί με τη Σεβίλλη για την απελευθέρωση του Αργεντινού Σαμπάολι από το συμβόλαιο που υπάρχει, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Ισπανία τον επόμενο μήνα. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Αργεντινή η AFA θα ανακοινώσει τον Χόρχε Σαμπάολι στις 23 Μαίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόλις τέσσερις προκριματικούς αγώνες πριν την ολοκλήρωση της διαδρομής, η Αργεντινή είναι στην πέμπτη θέση στον όμιλο της Νότιας Αμερικής, που της εξασφαλίζει μόνο ένα διηπειρωτικό play-off, με τις τέσσερις κορυφαίες θέσεις να πληρούν τις προϋποθέσεις για απευθείας πρόκριση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης