Ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ντόρτμουντ και, όπως είναι φυσικό, έχει αποκτήσει ισχυρούς δεσμούς με τον γερμανικό σύλλογο.

Ο 27χρονος επιθετικός από την Γκαμπόν φαίνεται πως τρέφει απεριόριστο σεβασμό στους φιλάθλους της Μπορούσια, οι οποίοι -ούτως ή άλλως- δίνουν «βροντερό παρών» σε κάθε ματς και αποθεώνουν με κάθε ευκαιρία τον έμπειρο άσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και ακριβώς αυτόν τον σεβασμό φρόντισε να εκφράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δηλώνοντας στην εφημερίδα “FussballBild” ότι δεν πρόκειται ποτέ να υπογράψει στην Μπάγερν Μονάχου. «Θα ήταν πολύ σκληρό για τους φίλους της Ντόρτμουντ. Είναι βέβαιο. Δεν πρόκειται ποτέ να πάω στην Μπάγερν» δήλωσε με νόημα ο Ομπαμεγιάνγκ και πρόσθεσε αναφερόμενος στις σκέψεις του για το μέλλον: «Ανεξάρτητα από την πρόταση και τα χρήματα, θα απαντήσω αρνητικά. Μία ανάλογη πράξη δεν εντάσσεται στην ηθική μου. Η Μπάγερν αποκλείεται».

«Ξέρετε, όμως, ότι πολλοί παίκτες έχουν φιλοδοξίες και σε αρκετές περιπτώσεις φεύγουν για να συναντήσουν κάτι νέο» σχολίασε ο Ομπαμεγιάνγκ, ερωτηθείς στο ενδεχόμενο να συνεργασθεί με την Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης