Απόλυτα έτοιμος για επιστροφή στην ενεργό δράση θα είναι ο Νεϊμάρ και θα ηγηθεί της εθνικής Βραζιλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τον Πελέ, η πορεία της αποθεραπείας του Βραζιλιάνου άσου πηγαίνει καλύτερα από το αναμενόμενο και έτσι η επιστροφή του στα γήπεδα θα γίνει νωρίτερα από τις αρχικές προβλέψεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Mάλιστα ο θρυλικός Βραζιλιάνος σταρ χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ διάδοχο του.

«Πιστεύω πως θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Μουντιάλ. Ο τραυματισμός του δεν είναι τόσο σοβαρός και θα είναι ο ηγέτης της εθνικής μας. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης, ο διάδοχος μου, και ελπίζω να φθάσουμε στην κατάκτηση του τροπαίου», τόνισε ο 77χρονος Πελέ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ο Νεϊμάρ χειρουργήθηκε επιτυχώς, στις αρχές Μαρτίου στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας, ενώ από τις αρχές του μήνα βρίσκεται στο Παρίσι, όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του. Ο 26χρονος άσος αρχικά είχε εκτιμηθεί πως δεν θα αγωνιστεί ξανά την εφετινή σεζόν στο γαλλικό πρωτάθλημα, πρόβλεψη που ωστόσο αναμένεται να διαψευστεί και ως τούτου θα είναι πανέτοιμος και για τα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης