Ο Μισέλ Πλατινί έκανε την εμφάνισή του και πάλι τα ΜΜΕ και συγκεκριμένα στην εφημερίδα Le Monde, η οποία χθες δημοσίευσε ένα μακροσκελές άρθρο για την ιστορία του πρώην προέδρου της UEFA, που κατέληξε έκπτωτος.

Ο Γάλλος άλλοτε  αστέρας του ποδοσφαίρου δεν απέκλεισε ότι «ένας άνθρωπος δίπλα στον Μπλάτερ, ο νομικός σύμβουλος Μάρκο Βίλιγκερ, ενημέρωσε την Εισαγγελία για την πληρωμή το 2011».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναφορά είχε να κάνει με τα 2 εκατομμύρια ευρώ που είχαν φύγει από το ταμείο της FIFA και κατέληξαν σε λογαριασμό του, γεγονός που στάθηκε αιτία για να κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία εναντίον του. «Προσπαθούσαν να κάνουν κάτι για να με βλάψουν. Εγώ ζητούσα μόνο τα χρήματα που δικαιούμουν», ισχυρίστηκε ο Πλατινί.

Όσο για τη σχέση του με τον Σεπ Μπλάτερ; «Μου είπε πολλές φορές ότι ήθελε να πεθάνει στη FIFA. Πάντα έλεγε πως θα είμαι ο διάδοχός του», απάντησε. Ερωτηθείς αν εκτιμά ότι τελείωσε η υπόθεσή του, κι ενώ ο ίδιος θεωρεί ότι ήταν «αφελής» ζητώντας 2 εκατομμύρια το 2011, αντί για 2,8 εκ. που ο Μπλάτερ του είχε υποσχεθεί, απάντησε πως «όχι, δεν τελείωσε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης