Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ της απόλυσης από τη Λέστερ, όπως παραδέχτηκε σε δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός.

«Όταν σκέφτομαι την απόλυση, το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι η αίσθηση της έκπληξης, ακόμη περισσότερο μία πίκρα: είχα περάσει πολλά στη μακρά σταδιοδρομία μου, αλλά ποτέ κάτι σαν αυτό. Ήταν ένα σοκ. Αν και στο τέλος αυτά τα πράγματα είναι μέρος του ποδοσφαίρου» ανέφερε ο έμπειρος προπονητής στο περιθώριο εκδήλωσης στη Ρώμη από την Ένωση Ιταλών προπονητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κόσμος μου είναι ο εξής: άρχισα να προπονώ στο Κατατζάρο. Υπήρχε χώμα στο γήπεδο, μερικές φορές δεν υπήρχε, μερικές φορές έπρεπε να κάνω τα πάντα μόνος μου. Και δεν έχω συνδεθεί με κανένα άρμα, ό,τι κατάφερα όλα αυτά τα χρόνια είναι από τα αποτελέσματα στο γήπεδο» πρόσθεσε ο Κλαούντιο Ρανιέρι.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο δήμαρχος της πόλης Αματρίτσε, που καταστράφηκε από τον σεισμό, Σέρτζιο Πιρότσι, ο οποίος είχε κερδίσει το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα με την Τραστέβερε. «Ήμουν πολύ λιγότερο διάσημος. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψω στην προπονητική, κατά πάσα πιθανότητα όχι, και είναι κάτι που θα λείψει πολύ, αλλά υπάρχει πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε για να ξαναχτίσουμε την πόλη μου. Όμως, η ανοικοδόμηση δεν θα είναι πιο δύσκολο από το να κερδίσεις την Premier League με τη Λέστερ».

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι τού απάντησε. «Ο πραγματικός γίγαντας είναι αυτός, είμαι απλώς ένας προπονητής, ο οποίος είχε τη χαρά να κερδίσει ένα πρωτάθλημα, να ζήσει μια φανταστική περιπέτεια και να βιώσει τη θλίψη. Το Sky στην Αγγλία μού ζήτησε να σχολιάσω ένα παιχνίδι, στις 10 Απριλίου, και δέχτηκα. Και μέχρι εκείνη την ημέρα δεν θα μιλήσω. Επειδή όλα γεννήθηκαν στην Αγγλία και στην Αγγλία μού φαίνεται σωστό να αρχίσω και πάλι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης