Ροναλντίνιο και Ρικέλμε ζήτησαν να παίξουν στη Σαπεκοένσε

Ροναλντίνιο και Ρικέλμε ζήτησαν να παίξουν στη Σαπεκοένσε
Mπορεί αμφότεροι να έχουν ουσιαστικά αποχωρήσει από τα γήπεδα ωστόσο είναι διατεθειμένοι να φορέσουν και πάλι τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια για λογαριασμό της Σαπεκοένσε.

Ο λόγος για τους Ροναλντίνιο και Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να αγωνιστούν στον βραζιλιάνικο σύλλογο που ξεκληρίστηκε στο αεροπορικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κολομβία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα οι δύο ποδοσφαιριστές ενημέρωσαν τη διοίκηση της ομάδας ότι θέλουν να επανέλθουν στα γήπεδα, για να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας της Βραζιλίας, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τη μνήμη των θυμάτων της.

Μάλιστα, προτίθεται να το κάνουν για τουλάχιστον ένα χρόνο χωρίς να ζητήσουν χρήματα. Ειδικά ο «Ρόνι» άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει και για περισσότερα χρόνια.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από καμία από τις εμπλεκόμενες πλευρές, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις αμέσως επόμενες ώρες.

Επίσης, αξίζει να σημειώσουμε ότι ήδη αρκετές ομάδες από τη Λατινική Αμερική έχουν προσφερθεί να δώσουν δανεικούς παίκτες στην Σαπεκοένσε.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2016, 17:16