Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια της Σάντερλαντ και όχι μόνο καθώς ο μικρός μαχητής της ζωής, ο Μπράντλεϊ Λόουρι ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων.

Το μόλις έξι ετών αγοράκι έδινε τεράστια μάχη απέναντι στο νευροβλάστωμα (ασθένεια κατά την οποία σχηματίζονται καρκινικά κύτταρα στον νευρικό ιστό των επινεφριδίων, του θώρακος, του λαιμού ή του νωτιαίου μυελού) και είχε συγκινήσει με το θάρρος και το χαμόγελό του τους Βρετανούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο ο γλυκύτατος μικρός φίλαθλος της Σάντερλαντ «έφυγε» από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, όπως ενημέρωσε η οικογένειά του.

Την είδηση έκανε η γνωστή η μητέρα του μικρού «μαχητή» στα social Media με το εξής συγκινητικό μήνυμα: «Το θαρραλέο αγόρι μου πήγε στους αγγέλους σήμερα (07/07/2017 στις 13.35) μέσα στα χέρια της μανούλας και του μπαμπάκα του και με την οικογένειά του στο πλευρό του.

Ήταν ο μικρός μας σουπερ-ήρωας κι έδωσε μεγάλο αγώνα αλλά τον χρειάζονταν κι αλλού.  Δεν υπάρχουν λόγια για να σας περιγράψω πόσο στεναχωρημένοι είμαστε  Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα όμορφα λόγια σας.  Αναπαύσου μωρό μου και πέτα ψηλά μαζί με τους αγγέλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ο μικρός Μπράντλεϊ ξεκίνησε να δίνει τον τεράστιο αγώνα του απέναντι στον καρκίνο σε ηλικία 18 μηνών. Σε πρώτη φάση κατάφερε να βγει νικητής όμως τον Ιούλιο του 2016 προσβλήθηκε ξανά και τα πράγματα ήταν πολύ πιο σοβαρά.

Τους τελευταίους μήνες όμως η κατάστασή του χειροτέρεψε με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής του το μεσημέρι της Παρασκευής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης