Έκρυθμη είναι η κατάσταση στη Σεβίλλη, μετά τη συντριβή 5-0 από την Μπαρτσελόνα στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (21/4) στη Μαδρίτη.

Οι ποδοσφαιριστές αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους φιλάθλους, τόσο στο «Wanda Metropolitano» όσο και κατά την επιστροφή τους στην πόλη της Ανδαλουσίας, ενώ το μέλλον του Βιντσέντζο Μοντέλα στον πάγκο κρίνεται -τουλάχιστον- επισφαλές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο «στόχαστρο» της κριτικής βρίσκεται επίσης ο Στίβεν Εν΄Ζονζί, ο οποίος εθεάθη να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο της Μαδρίτης, λίγες ώρες μετά τον τελικό.

Άξιο αναφοράς πάντως είναι το γεγονός ότι ο πρόεδρος του συλλόγου, Χοσέ Κάστρο, προανήγγειλε με σημερινές δηλώσεις του τη λήψη μέτρων, χωρίς να αποσαφηνίσει ποια θα είναι αυτά.

«Ως πρόεδρος, οφείλω να απολογηθώ στους φιλάθλους της Σεβίλλης. Το συμβούλιο θα πάρει τα μέτρα που θεωρεί αναγκαία, ώστε να βοηθήσει για τα τελευταία πέντε παιχνίδια, όπου πρέπει να προκριθούμε στην Ευρώπη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα δούμε τι αποφάσεις θα πάρουμε, αλλά αυτή είναι η στιγμή να μείνουμε ήρεμοι και να σκεφτούμε τι είναι το καλύτερο για το σύλλογο» δήλωσε ο Κάστρο.

Μετά την απώλεια του κυπέλλου, η Σεβίλλη θα διεκδικήσει μέσω πρωταθλήματος μία θέση στο Europa League της επόμενης σεζόν. Προς το παρόν βρίσκεται στην έβδομη (και τελευταία προνομιούχο) θέση, ισόβαθμη με τη Χετάφε κι ενώ σε απόσταση βολής ακολουθούν Χιρόνα και Θέλτα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης