Νέα μπλεξίματα αντιμετωπίζει ο πατέρας του Αρτούρο Βιδάλ, καθώς συνελήφθη ξανά, όπως αποκαλύπτουν τα ΜΜΕ της Χιλής.

Ο 54χρονος Εράσμο Βιδάλ, πατέρας του Χιλιανού σταρ της Μπάγερν Μονάχου, συνελήφθη στο Σαντιάγο, καθώς υπό την επήρεια αλκοόλ, με την κατηγορία της διατάραξη της κοινής ησυχίας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ περιφερόταν μεθυσμένος και απειλούσε περαστικούς, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί κατέφθασαν άμεσα και διαπίστωσαν ότι ο Βιδάλ ήταν σε κατάσταση απόλυτης μέθης, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν σε τμήμα της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον περασμένο Ιούλιο η αστυνομία της Λα Βικτόρια είχε συλλάβει τον πατέρα Βιδάλ, λόγω κατοχής κοκαΐνης και μαχαιριών. Βρισκόταν σε πεζοδρόμιο με μερικούς φίλους και όπως τράβηξε ένα πακέτο τσιγάρα από την τσέπη του, του έπεσε ένας «φάκελος παρόμοιος με αυτόν που χρησιμοποιείται για τα ναρκωτικά», είχε αναφέρει, τότε, η ανακοίνωση της αστυνομίας. Την σκηνή είδε από μία περίπολο αστυνομικών που περνούσε εκείνη την ώρα, και αμέσως προχώρησαν σε έλεγχο και σύλληψη.

Γενικά η οικογένεια φαίνεται πως έχει μια… ροπή προς την παραβατικότητα, καθώς ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Μπάγερν είχε τρακάρει, μεθυσμένος, κατά τη διάρκεια του Κόπα Αμέρικα, όταν εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της Χιλής ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Χόρχε Σαμπάολι, και πέρασε μια βραδιά σε καζίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης