Ως έναν από τους κορυφαίους παίκτες του Παναθηναϊκού χαρακτήρισε τον Νικ Καλάθη ο Νέβεν Σπάχια, σε δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης με το τριφύλλι, που θα διεξαχθεί την Τρίτη στο ΟΑΚΑ.

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ, με αφορμή την απουσία του ομογενούς γκαρντ, τόνισε πως οι «πράσινοι» ξέρουν να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, αλλά εξέφρασε και την πίστη στις δυνατότητες της ομάδας του, η οποία όπως ανέφερε είναι «σε καλή κατάσταση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο έμπειρος Κροάτης προπονητής δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής της Μακάμπι από το Τελ Αβίβ, με προορισμό την Αθήνα: «Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες τους. Όμως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς. Τα πάντα θα εξαρτηθούν από την πνευματική μας αντιμετώπιση του ματς και τη συγκέντρωση που θα έχουμε. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ για 40 λεπτά, κάτι που δεν κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο με την ΤΣΣΚΑ.

Ελπίζω να δούμε την ομάδα βελτιωμένη σε αυτό το ματς. Κάθε φορά βλέπω και κάτι καινούριο από τους παίκτες μου. Είμαστε σε καλή κατάσταση και μπορούμε να κάνουμε καλά πράγματα στο παρκέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης