Μία νέα περιπέτεια με την υγεία του αντιμετωπίζει ο Πελέ, καθώς κατέρρευσε στο σπίτι του και διεκομίσθη στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για υπερκόπωση.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Βραζιλία παραμένει υπό παρακολούθηση, χωρίς να εκφράζονται ιδιαίτερες ανησυχίες για την κατάστασή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο Πελέ έχει αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια διάφορα προβλήματα υγείας, στα νεφρά και τον προστάτη, ενώ υποβλήθηκε και σε επέμβαση στο γοφό. Στις αρχές Δεκεμβρίου εμφανίστηκε με αναπηρικό καροτσάκι στη Μόσχα, για την κλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018. 

Mετά από αυτήν την εξέλιξη δεν πρόκειται να μεταβεί στο Λονδίνο, όπου θα εμφανιζόταν το Σαββατοκύριακο προκειμένου να τιμηθεί από την Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου (FWA) στο ξενοδοχείο The Savoy.

Η ανακοίνωση του FWA αναφέρει: «Τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, ο Πελέ κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στη Βραζιλία, όπου υποβλήθηκε σε μια σειρά εξετάσεων που φαίνεται να δείχνουν σοβαρή εξάντληση. Οι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση της υγείας του ενώ ευτυχώς δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για κάτι πιο σοβαρό από την εξάντληση και όλοι στην Ένωση Συντακτών Ποδοσφαίρου επιθυμούμε να ανακάμψει γρήγορα και πλήρως. Είναι κατανοητό πως η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να ταξιδέψει στο Λονδίνο, την παρούσα στιγμή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο Πελέ έδωσε το παρών αυτή την εβδομάδα στην τελετή έναρξης του πρωταθλήματος Carioca στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αλλά η εύθραυστη εμφάνισή του και η χρήση του «π» για τις μετακινήσεις του, οδήγησαν σε ανησυχία για την υγεία του, στους θαυμαστές του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης