Νέος ομοσπονδιακός τεχνικός στην Εθνική Αγγλίας γυναικών είναι από την Τρίτη ο Φιλ Νέβιλ.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «μονιμοποιήθηκε» στην θέση του προπονητή την Τρίτη αντικαθιστώντας τον Μαρκ Σάμπσον, όπως ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τελευταίος απολύθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο για ανάρμοστη και απαράδεκτη συμπεριφορά σε παλαιότερη δουλειά του και η FA απολογήθηκε δημοσίως στις διεθνείς, Ενιόλα Αλούκο και Ντρου Σπενς τον επόμενο μήνα (Οκτώβριο) για τα προσβλητικά σχόλια που έκανε εναντίον τους ο πρώην ομοσπονδιακός.

Ο Νέβιλ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Εθνική Αγγλίας και στην Έβερτον, ενώ διετέλεσε και προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και βοηθός προπονητή στην Βαλένθια, αναλαμβάνει τα ηνία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος από τον Μο Μάρλεϊ, ο οποίος είχε τοποθετηθεί προσωρινά στην θέση του ομοσπονδιακού μετά την αποχώρηση του Σάμπσον.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που μου δίνεται η ευκαιρία να εργαστώ στην Εθνική ομάδα των γυναικών» τόνισε ο 41χρονος Νέβιλ, η αδελφή του οποίου, Τρέισι είναι προπονητής της Εθνικής ομάδας Νέτμπολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης