Η μεγάλη επιστροφή της Μαρία Σαράποβα είναι το μεγάλο γεγονός στο παγκόσμιο τένις. Συγκεκριμένα, αύριο στο τουρνουά της Στουτγκάρδης θα κάνει την επανεμφάνισή της σε διεθνείς αγώνες η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, αφού έχει εκτίσει τον 15μηνο αποκλεισμό της για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η Σαράποβα, η οποία διαμένει μόνιμα στη Φλόριντα των ΗΠΑ, είχε τιμωρηθεί αρχικά με διετή αποκλεισμό για χρήση της ουσίας μελδόνιο, έπειτα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε πέρυσι στο αυστραλιανό όπεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δημοφιλής τενίστρια εξασφάλισε «wild card» για το τουρνουά της Στουτγκάρδης και από την κλήρωση προέκυψε η πρώτη της αντίπαλος ύστερα από 15 μήνες, η οποία θα είναι η φιναλίστ του 2015 US Open Ρομπέρτα Βίντσι. Αν κερδίσει τη Βίντσι, θα παίξει με μια εκ των Αγκνιέσκα Ραντβάνκσα και Eκατερίνα Μακάροβα, ενώ στα προημιτελικά έχει πιθανή αντίπαλη την Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα και στα ημιτελικά τις Αντζελίκ Κέρμπερ και Γκαρμπίνε Μουγκουρούζα. Η «Μάσα» αρκέστηκε να δηλώσει στον γερμανικό Τύπο: «Όλους αυτούς τους μήνες περιμένω για την επιστροφή μου. Νιώθω ότι ξεκινάω πάλι την καριέρα μου και είμαι πανευτυχής».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης