Η μεγάλη επιστροφή της Μαρία Σαράποβα συνοδεύτηκε και από μια μεγάλη νίκη. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια έκανε χθες το βράδυ την επανεμφάνισή της σε διεθνείς αγώνες, αφού πρώτα εξέτισε τον 15μηνο αποκλεισμό της για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Νίκησε την πρώτη της αντίπαλο έπειτα από 15 μήνες, τη φιναλίστ του 2015 US Open, Ρομπέρτα Βίντσι, με 2-0 σετ ( 7-5, 6-3), και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του «Porsche Tennis Grand Prix» στη Στουτγκάρδη. Η «Μάσα» πανηγύρισε έντονα την πρώτη της νίκη από τον Ιανουάριο του 2016 και κέρδισε με το… καλημέρα 55 βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο. Λίγα δευτερόλεπτα πριν μπω στο γήπεδο, μου θύμισαν τις εποχές που ήμουν μικρό κορίτσι. Μπήκα μέσα και ήταν πολύ ξεχωριστό. Περίμενα για αυτήν τη στιγμή πολύ καιρό» δήλωσε μετά τη νίκη της η Ρωσίδα πρωταθλήτρια, που είχε τιμωρηθεί αρχικά με διετή αποκλεισμό για χρήση της ουσίας μελδόνιο, έπειτα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε πέρυσι στο αυστραλιανό όπεν.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης στη Γερμανία, όπου ήταν πρωταθλήτρια τρεις φορές η Σαράποβα (2012, 2013 και 2014), θα αντιμετωπίσει τη συμπατριώτισσά της, Εκετερίνα Μακάροβα, η οποία πέτυχε μια μεγάλη νίκη στον 1ο γύρο επί της Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα με 6-2 και 6-4.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης