Η πολυαναμενόμενη συνύπαρξη του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Ρότζερ Φέντερερ στο διπλό του Laver Cup, δεν είχε …θετική κατάληξη. Οι δύο θρύλοι του παγκοσμίου τέννις, που έχουν κατακτήσει μαζί 34 τουρνουά Γκραν Σλαμ, ηττήθηκαν από τον Νοτιοαφρικανό, Κέβιν Αντερσον και τον Αμερικανό, Τζακ Σοκ με 6-7, 6-3, 10-6.

Οι δύο αστέρες, δυσκολεύθηκαν να συγχρονισθούν και χαρακτηριστική είναι η φάση του δεύτερου γκέιμ, όταν ο Τζόκοβιτς έστειλε το μπαλάκι στην …πλάτη του Φέντερερ. Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, οι Ευρωπαίοι πήραν το πρώτο σετ με 7-6, αλλά οι εκπρόσωποι του υπόλοιπου πλανήτη, αντέδρασαν και αφού ισοφάρισαν (6-3), επικράτησαν και στο καθοριστικό σετ που στην συγκεκριμένη διοργάνωση, κρίνεται στους δέκα πόντους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Laver Cup, που φιλοξενείται στο Λος Αντζελες, είναι ένα τουρνουά στο οποίο συμμετέχουν η ομάδα της Ευρώπης και η ομάδα του υπόλοιπου κόσμου. Με το τέλος της πρώτης ημέρας, η Ευρώπη προηγείται με 3-1, ενώ το τουρνουά ολοκληρώνεται όταν μία ομάδα συμπληρώσει 13 νίκες. Στην περυσινή «παρθενική» διοργάνωση, οι επίλεκτοι από την Ευρώπη, επικράτησαν με 15-9.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης