Σε αναζήτηση νέου προπονητή βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Μπόρις Μπέκερ.

Έπειτα από τρία χρόνια, διάστημα στο οποίο ο «Νόλε» πανηγύρισε 6 τίτλους σε τουρνουά Grand Slam και 14 Masters, οι δύο άνδρες αποφάσισαν να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους. Λίγο καιρό αφότου ο Σέρβος έχασε τη θέση του στο Νο1 του κόσμου από τον Άντι Μάρεϊ, αποφάσισε να αλλάξει προπονητή χωρίς να ανακοινώσει τον λόγο που τον ώθησε σε αυτήν την απόφαση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έπειτα από τρία πολύ επιτυχημένα χρόνια ο Μπόρις Μπέκερ κι εγώ αποφασίσαμε να τερματίσουμε τη συνεργασία μας. Οι στόχοι που είχαμε θέσει όταν ξεκίνησε αυτή η συνεργασία έχουν πραγματοποιηθεί πλήρως και θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για τη συνεργασία, τη δουλειά, την αφοσίωση και την πίστη του. Από την άλλη πλευρά τα σχέδιά μου τώρα έχουν κατεύθυνση το να διατηρηθώ σε καλό επίπεδο και να θέσω καινούργιους στόχους για τη νέα σεζόν. Υπό αυτό το πρίσμα θα πάρω όλες τις μελλοντικές αποφάσεις» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σέρβος στο Facebook.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης