Στις δυσκολίες που κρύβει για την Μπάμπεργκ ο προσεχής αγώνας της κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε σε δηλώσεις του ο Αντρέα Τρινκιέρι.

«Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα έξι φορές και έχει γράψει ιστορία στο ευρωπαϊκό μπάσκετ τις δύο τελευταίες δεκαετίες. Θα είναι ένα πολύ ψηλό βουνό για μας. Θα πρέπει να εστιάσουμε στα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε, όπως τη δική μας προσέγγιση. Ελπίζω το όνομα και η ιστορία του αντιπάλου να μας βοηθήσουν να είμαστε πιο συνεπείς. Το ματς είναι ιδιαίτερο, γιατί ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή. Για μια ακόμη φορά θα πρέπει να εστιάσουμε στους εαυτούς μας και σε αυτά που μπορούμε να κάνουμε καλά» ανέφερε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πάουερ φόργουορντ της ομάδας, Νικολό Μέλι, είπε με τη σειρά του: «Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι ξεχωριστό στην Ευρωλίγκα, θα πρέπει να πάρουμε τα ματς στην έδρα μας. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Ο Παναθηναϊκός θα έχει νέο προπονητή για πρώτη φορά και όλοι οι παίκτες θα έχουν ενθουσιασμό και θα είναι πολύ συγκεντρωμένοι για να του δείξουν τι μπορούν να κάνουν. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να νικήσουμε».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης