Bαριά ήττα με 3-0 γνώρισε η Εθνική Κύπρου από την Ιορδανία σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο Αμάν.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μεγαλονήσου παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές, καθώς ο Ραν Μπεν Σιμόν είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες, και έχασε κατά κράτος στο «Amman International Stadium».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο γκολ πέτυχε η Ιορδανία στο πρώτο ημίχρονο, στο 17′ με τον Γιάσεν και στο 39′ με τον Σιάχ, ενώ το σκορ διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό ο Γιούσεφ. Ήταν το τελευταίο από μια σειρά φιλικών αγώνων της Εθνικής Κύπρου, εν όψει της προετοιμασίας της για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα των Εθνών το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ο Ισραηλινός ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας. «Κάναμε ένα κακό παιχνίδι και πραγματικά δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα για αυτό. Ούτε δικαιολογίες ψάχνω, ούτε τίποτα. Όπως δεν θα πανηγυρίζαμε αν το αποτέλεσμα ήταν υπέρ μας, έτσι και η ήττα με 3-0 δεν θα μας πάρει από κάτω. Ήταν ένας φιλικός αγώνας που μου έδωσε την ευκαιρία να αξιολογήσω κάποια πράγματα και να βγάλω συμπεράσματα. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι η ομάδα θα είναι πολύ διαφορετική στους επίσημους αγώνες» τόνισε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης