Αναχώρησε σήμερα το πρωί από την Κύπρο η αποστολή του ΑΠΟΕΛ με προορισμό την Αθήνα, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου του Europa League.

Η πρωταθλήτρια Κύπρου έρχεται στην Ελλάδα «λαβωμένη», καθώς εκτός αποστολής είναι τα μεγάλα αστέρια της, οι τραυματίες Ντε Καμάργκο και Ορλάντι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι 23 ποδοσφαιριστές της αποστολής του κυπριακού συλλόγου είναι οι εξής: Πάρντο, Βάτερμαν, Σέρτζιο, Mιλάνοφ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγκο, Καρλάο, Aστίθ, Μερκής, Ιωάννου, Moράις, Βινίτσιους, Αρτυματάς, Λάτσι, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Βάντερ, Γιαννιώτας, Μπερτόλιο, Μπρεσάν, Παπαφώτης και Σωτηρίου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε στους απεσταλμένους των ΜΜΕ πριν από την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα: «Ταξιδεύουμε στην Αθήνα με πίστη και αισιοδοξία. Έχουμε αποκτήσει ένα στάτους μέσω της παρουσίας μας τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη και πιστεύουμε ότι μπορούμε να επιστρέψουμε με ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε απέναντί μας μια πολύ δυνατή ομάδα, ωστόσο έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας. Η 2η αγωνιστική δεν θα καθορίσει τίποτα. Μόνο με σοβαρότητα μπορούμε να κοιτάξουμε πιο μακριά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης