Ικανοποιημένος από την ισοπαλία (1-1) στο «Wanda Metropolitano» απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας πάντως ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει ακόμη και τη νίκη στο εν λόγω ντέρμπι.

«Επωφελήθηκαν ανοίγοντας το σκορ. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε, δείχνοντας ένα ιδιαίτερο πνεύμα, σε κάθε στιγμή που ακολούθησε. Επιστρέφουμε στο σπίτι μας ικανοποιημένοι, αν και με την αίσθηση ότι θα μπορούσαμε να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Θα μπορούσαμε να σημειώσουμε και δεύτερο γκολ και να κερδίσουμε τον αγώνα σε ένα στάδιο με μια συγκλονιστική ατμόσφαιρα», είπε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η νίκη δεν είναι εύκολη οπουδήποτε. Είναι δύσκολο να ανοίξεις χώρους όταν παίζεις εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης . Είμαι ευχαριστημένος με όλους τους παίκτες μου και πρέπει να σημειώσω ότι δεν είναι αντιαθλητικοί».

Να σημειωθεί ότι η Μπαρτσελόνα έμεινε αήττητη για μία ακόμα φορά απέναντι στον Ντιέγκο Σιμεόνε, μιας και ο Αργεντινός δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ποτέ τους Καταλανούς στη Laliga.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης