Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παρουσιάστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και αναφέρθηκε στα αίτια της ήττα των Καταλανών.

«Ήταν ένα πολύ σκληρό ματς. Ένα ριμπάουντ, ένα λάθος έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, όμως είχαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα, όταν ήμασταν μπροστά με έξι πόντους. Κάναμε επιθετικά φάουλ, κακές αποφάσεις και ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ έμπειρη ομάδα. Έβαλαν μεγάλα σουτ, ένα από τον Μάντζαρη ήταν ένα από αυτά τα πολύ σημαντικά. Νομίζω ότι προσπαθήσαμε πολύ στην άμυνα, όμως είχαμε χαμηλό ποσοστό στο δίποντο και όταν σκοράρουμε μόλις 67 πόντους στο Παλάου είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε», είπε αρχικά και μίλησε για τα επόμενα παιχνίδια:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Χρειαζόμασταν κάτι περισσότερο και δεν το είχαμε και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Μπορώ να πω ότι κάθε παιχνίδι είναι μια διαφορετική ιστορία και κάθε αντίπαλος παίζει διαφορετικό μπάσκετ, έτσι πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Πρέπει να παίξεις το δικό σου στυλ μπάσκετ. Μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαστε τόσο σκληρή ομάδα γι’ αυτό το επίπεδο. Έπρεπε να νικήσουμε απόψε και να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι, όμως είχαμε κακές αποφάσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, επιθετικά φάουλ στο λόου ποστ και ακόμα και στην τελευταία επίθεση δεν σουτάραμε με ευκαιρία να νικήσουμε».

Για τα στοιχεία που στοίχισαν την ήττα σημείωσε: «Κάνουμε λάθη και γι’ αυτό χάνουμε ματς σαν αυτό. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στο μπάσκετ του Ολυμπιακού στον μέγιστο βαθμό. Χάσαμε 4-5 λέι απ και κάποιες φορές πρέπει να έχεις λίγη τύχη την οποία δεν είχαμε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και να παλέψουμε ως το τέλος. Έχουμε σχεδόν άλλον ένα γύρο στη διοργάνωση και δεν θα παραιτηθούμε. Πρέπει να είμαστε συνεπείς από παιχνίδι σε παιχνίδι και να είμαστε πιο σκληροί, να μάθουμε από αυτό το ματς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης