Μετά την Μπαρτσελόνα, η οποία αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή σε παράνομη αγορά ήπατος για τον Έρικ Αμπιντάλ ήταν η σειρά του Γάλλου παλαίμαχου άσου να πάρει θέση για τα σχετικά δημοσιεύματα.
Πιο συγκεκριμένα, ο άλλοτε μέσος των «μπλαουγκράνα» και του Ολυμπιακού ανέβασε μια φωτογραφία από το νοσοκομείο, που έκανε τη μεταμόσχευση ήπατος, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος με τον ξάδερφό του, που ήταν ο δότης του μοσχεύματος.
Μάλιστα στη σχετική του ανάρτηση διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες, ζητώντας παράλληλα σεβασμό.

«Με αυτή τη φωτογραφία θέλω να εκφράσω σεβασμό στον ξάδερφό μου και να υπερασπιστώ την τιμή του. Θα ήθελα να καταδικάσω δημόσια τη στάση κάποιων ειδησεογραφικών δικτύων που αμφιβάλουν για τη νομιμότητα της επέμβασης που μου έδωσε τη ζωή.

Σταματήστε τώρα. Απαιτώ σεβασμό για εμένα, για οποιονδήποτε επηρεάζεται άμεσα σε αυτό το στάδιο της ζωής μου και για οποιονδήποτε άλλο βρίσκεται σε παρόμοια θέση», έγραψε χαρακτηριστικά o Aμπιντάλ.
Υπενθυμίζεται ότι τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως ο Γάλλος παλαίμαχος απέκτησε με παράνομο τρόπο, μέσω της Μπαρτσελόνα, το μόσχευμα που απαιτείτο για τη μεταμόσχευση που χρειάστηκε να κάνει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης