Την ευθύνη για τον αποκλεισμό-σοκ της Μπαρτσελόνα, μετά την ήττα με 3-0 σκορ από τη Ρόμα ανέλαβε ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

«Δεν είχαμε απαντήσεις, τους βγήκαν τα πάντα. Με την πίεσή τους, δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε τη δεύτερη μπαλιά. Όταν χάνεις σε πολλά σημεία του ματς, αυτό είναι ανώτερο από κάθε ανάλυση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδίασαν ένα ματς δυνατό, επιθετικό, εμείς είχαμε δυσκολίες. Οι σεζόν είναι μεγάλες και το να κατακτήσεις το τρόπαιο είναι δύσκολο. Ξέρουμε την απογοήτευση που φέρει αυτό το αποτέλεσμα.

Πρέπει να σηκώσουμε, όμως, κεφάλι. Είμαι ο απόλυτος υπεύθυνος για όλα. Είμαι το κεφάλι της ομάδας. Εγώ τα σχεδιάζω όλα», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού.

Νωρίτερα ο ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό ακόμα και το σενάριο απομάκρυνσης του Ερνέστο Βαλβέρδε, αναφέροντας τα εξής: «Ένας αποκλεισμός πάντα μπορεί να επηρεάσει τα πράγματα, αφού όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά, όμως οι παίκτες θα επανέλθουν από ένα τέτοιο ισχυρό πλήγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα είναι προετοιμασμένη να κερδίζει κάθε διοργάνωση, είτε είναι με τον Ερνέστο Βαλβέρδε είτε με άλλον προπονητή, θα παλεύουμε κάθε σεζόν να κατακτήσουμε τα πάντα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης