Πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα απέρριψε ο Λιονέλ Μέσι πριν λίγους μήνες σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca». Η εφημερίδα της Μαδρίτης αποκάλυψε ότι ο Αργεντινός σούπερ σταρ απάντησε πως δεν θέλει να μπει σε διαπραγματεύσεις πριν την ολοκλήρωση του τρέχοντος συμβολαίου του, ενώ το καλοκαίρι που πέρασε δεν ήταν το καλύτερο για τον ίδιο, λόγω των προβλημάτων με τη δικαιοσύνη και της νέας αποτυχίας με την Εθνική ομάδα της Αργεντινής στο Κόπα Αμέρικα.

Ο Μπαρτομέου θα καλέσει τον Ιανουάριο τον παίκτη για να μπουν σε συζητήσεις, όπως ανέφερε στην «Telegraph» ο ίδιος ο πρόεδρος των Καταλανών: «Σε δύο μήνες θα ξεκινήσουμε τις επαφές μας για την ανανέωση του συμβολαίου του Μέσι. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, αλλά σίγουρα θα προσπαθήσουμε να του εξηγήσουμε ότι αγωνίζεται στον καλύτερο σύλλογο στον κόσμο, ότι εδώ είναι το καλύτερο μέρος για αυτόν και ότι εδώ έχει ζήσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συμβόλαιο του Μέσι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και στην Μπαρτσελόνα θέλουν να τον κρατήσουν μέχρι το τέλος της καριέρας του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης