Ο Λιονέλ Μέσι μόλις υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα για ακόμη τέσσερα χρόνια, αλλά ο σύλλογος σκέφτεται ήδη την περαιτέρω επέκταση, μετά το 2021. Ο Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, εκμεταλλευόμενος την επίσκεψή του στο Λονδίνο με την ευκαιρία του αγώνα του Champions League με την Τσέλσι, έδωσε συνέντευξη στο Bloomberg, όπου αποκάλυψε τις προθέσεις των Καταλανών.

«Είμαστε ένα σωματείο που έχει δεσμευτεί για καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε ένα μοναδικό στυλ παιχνιδιού. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, ο παίκτης-κλειδί» εξήγησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα και συνέχισε: «Ο Αντρές Ινιέστα είναι επίσης ένα παράδειγμα. Τον θέλουμε ως μύθο για το μέλλον. Και με τον Μέσι ελπίζω ότι είναι το ίδιο. Τώρα έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι το τελευταίο του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την ανανέωση, ο Μέσι έχει γίνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, αφού έχει διαρρεύσει ότι πληρώνεται ετησίως με 104 εκατ. ευρώ. Ένας μισθός που είναι υψηλότερος από τον προϋπολογισμό έως και 14 ισπανικών ομάδων αυτήν τη σεζόν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης