Τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα φορά από το καλοκαίρι ο Αρτούρ. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ομάδα της Βαρκελώνης έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Γκρέμιο για την απόκτηση του διεθνούς μέσου, ο οποίος προορίζεται να καλύψει τη θέση του Αντρές Ινιέστα, όταν ο τελευταίος αποχωρήσει από τα γήπεδα.

Αντιπροσωπεία της διοίκησης της «Μπάρτσα» συναντήθηκε με αυτήν της Γκρέμιο στο Πόρτο Αλέγκρε και ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια για την αγορά του 21χρονου μέσου έναντι 30 εκατ. ευρώ συν άλλων 10 εκατ. υπό τη μορφή μπόνους. Απομένει να ρυθμιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να μετακομίσει από το καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα. Οι ειδικοί του ποδοσφαίρου θεωρούν πως ο Αρτούρ μπορεί στο μέλλον να κάνει σπουδαία καριέρα στα ισπανικά και ευρωπαϊκά γήπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα 33 του χρόνια πλέον (ημερ. γεν. 11 Μαΐου 1984), ο Αντρές Ινιέστα υπήρξε μέλος της χρυσής φουρνιάς της «Μασία» από τα 12. Έζησε όλες τις χρυσές στιγμές της «Μπάρτσα», με αποκορύφωμα το ρεκόρ των έξι τίτλων μέσα σε έναν χρόνο (Champions League, νταμπλ στην Ισπανία, Παγκόσμιο Συλλόγων, Ευρωπαϊκό και Ισπανικό Σούπερ Καπ) το 2009, ενώ υπήρξε εξέχον στέλεχος της Εθνικής Ισπανίας την εποχή της παντοκρατορίας της με δύο διαδοχικά Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (EURO 2008, EURO 2012) και ενδιάμεσα ένα Παγκόσμιο (Μουντιάλ 2010).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης