Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την Κυριακή ότι κατέληξε σε συμφωνία με την Γκρέμιο για αγορά του Αρτούρ, ο οποίος θα αποκτηθεί από την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε εφόσον οι «μπλαουγκράνα» ενεργοποιήσουν τη σχετική οψιόν της συμφωνίας.

Πρόκειται για μια ρήτρα που προβλέπει ότι ο ισπανικός σύλλογος διατηρεί δικαίωμα ως τον προσεχή Ιούλιο προκειμένου να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην αγορά ή όχι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το deal, εφόσον ολοκληρωθεί, θα κοστίσει στους Καταλανούς 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε θα λάβει άλλα 9 εκατ. με τη μορφή μπόνους επίτευξης στόχων. Πρόκειται για μια υπόθεση στην οποία οι διαπραγματεύσεις διήρκεσαν αρκετούς μήνες.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ρόμπερτ Φερνάντεθ, ταξίδεψε επανειλημμένα στη Βραζιλία για να την κλείσει, όμως ακόμη και αν ο Αρτούρ αποκτηθεί, δεν είναι βέβαιο πως θα ενταχθεί άμεσα στην Μπαρτσελόνα.

Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος, σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης θα ενδυθεί τη φανέλα του συλλόγου τον Ιανουάριο του 2019, υπογράφοντας για πέντε χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης