«Πόλεμος» έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα για το θέμα της μεταγραφής του Αντουάν Γκριεζμάν. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας είναι έτοιμη να καταβάλει το καλοκαίρι, το ποσό των 100 εκατ. ευρώ, που αντιστοιχεί στη ρήτρα για την αποδέσμευση του Γάλλου σταρ από την ομάδας Μαδρίτης. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα μετέφερε στην πλευρά του Γκριεζμάν ότι είναι διατεθειμένη να σπάσει τη ρήτρα, τα 20 από την οποία θα καταλήξουν στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Άλλα δημοσιεύματα στην Ισπανία αναφέρουν πως οι δύο πλευρές έχουν υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο δεσμεύονται για την πραγματοποίηση της μεταγραφής. Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα δεσμεύεται πως θα τον αποκτήσει από την Ατλέτικο, και εκείνος από την πλευρά του ότι θα υπογράψει μόνο στην ομάδα της Βαρκελώνης. Εάν κάτι από τα δύο δεν υλοποιηθεί, τότε η πλευρά που θα είναι και υπεύθυνη για αυτό, θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό ως πρόστιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της Ατλέτικο, με δηλώσεις παραγόντων της, κατηγορεί την ομάδα της Βαρκελώνης για έλλειψη σεβασμού: «Έχουμε εξοργιστεί με τη στάση της Μπαρτσελόνα. Ο πρόεδρος, Μπαρτομέου, ο Σουάρες κι ένας από τη διοίκηση, ο Αμόρτ από την ίδια ομάδα μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που έχει συμβόλαιο και σε λίγες ημέρες θα παίξει ευρωπαϊκό τελικό. Μου μοιάζει έλλειψη σεβασμού για την Ατλέτικο και τους οπαδούς της. Δεν έχουμε διαπραγματευτεί για τον Γκριεζμάν και δεν έχουμε διάθεση να το κάνουμε», τόνισε σχετικά ο γενικός διευθυντής της Ατλέτικο, Άνχελ Χιλ Μαρίν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης