Μπορεί μόλις πρόσφατα ο Έκτορ Μπεγερίν να υπέγραψε νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας με την Άρσεναλ, αλλά η Μπαρτσελόνα θα κινηθεί το καλοκαίρι για την απόκτησή του. Ο Ισπανός αμυντικός εντάχθηκε στο δυναμικό των «κανονιέρηδων» το 2011 και κατάφερε να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα.

Τον Ιούλιο του 2015 επέκτεινε για πρώτη φορά τη συνεργασία του με τους Λονδρέζους, ωστόσο τελευταία ακούστηκε έντονα ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην προηγούμενη ομάδα του, την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, παράγοντας της «Μπάρτσα» βρέθηκε στο Λονδίνο τις τελευταίες εβδομάδες, για να μιλήσει με τον ίδιο τον Μπεγερίν. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, και η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται για τον Ισπανό μπακ, εκτιμώντας ότι είναι άξιος αντικαταστάτης του Φίλιπ Λαμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 21χρονος δεξιός μπακ είναι στο «στόχαστρο» της ομάδας της Καταλονίας για να καλύψει το κενό που έχει αφήσει από το περασμένο καλοκαίρι στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα o Nτάνι Άλβες. Αυτός που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες φαίνεται πως είναι ο Μπεγερίν, από τη στιγμή που οι Αλέξις Βιδάλ και Σέρζι Ρομπέρτο δεν μπόρεσαν να καλύψουν το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης