Ο Αντρές Ινιέστα πρόκειται να ανανεώσει σύντομα το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης, «Mundo Deportivo», η διοίκηση της ισπανικής ομάδας πρόσφερε στον 32χρονο σταρ νέο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, με το τρέχον συμβόλαιο του διεθνή άσου να λήγει τον Ιούνιο του 2018.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Ινιέστα αποδέχθηκε την πρόταση, κάτι που σημαίνει πως θα τελειώσει τη καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, ενώ του έχει ήδη γίνει πρόταση να αναλάβει ως προπονητής στις ακαδημίες των Καταλανών, όταν αποφασίσει να αποσυρθεί από τα γήπεδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του καταλανικού συλλόγου, Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει καταρχήν συμφωνία, η οποία αναμένεται να επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες: «Έχουμε μια καταρχήν συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου και ελπίζουμε να τη συγκεκριμενοποιήσουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες».

Ο Ινιέστα, εμβληματική φυσιογνωμία της «Μπάρτσα» και γενικότερα του ισπανικού ποδοσφαίρου, αγωνίζεται στο «Καμπ Νου» από τα παιδικά του χρόνια. Μάλιστα έχει ζήσει όλους τους θριάμβους των τελευταίων ετών, καθώς μαζί με τον Λιονέλ Μέσι, μετρούν από 29 τρόπαια με τους «μπλαουγκράνα». Αξίζει να σημειωθεί, ότι μόνον ο Τσάβι έχει περισσότερες συμμετοχές από τον Ινιέστα με την φανέλα των «μπλαουγκράνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης