Ατλέτικο Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα, Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ έχουν εξασφαλίσει την πρόκρισή τους στην προημιτελική φάση του Champions League, ενώ τα τελευταία δύο εισιτήρια για τους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης θα βρουν απόψε κάτοχο.

Στις 21.45 συγκρούονται η Μπαρτσελόνα με την Άρσεναλ και η Μπάγερν Μονάχου με τη Γιουβέντους, με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα για την πρόκριση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ματς, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-0 της Άρσεναλ στο «Emirates» και απόψε αναμένεται να σφραγίσει την πρόκριση. Οι Καταλανοί τρέχουν αήττητο σερί 37 αγώνων και απόψε θα αγωνιστούν χωρίς τους Πικέ, Σάντρο και Ραφίνια. Για την Άρσεναλ, που δεν έχει πολλές πιθανότητες πρόκρισης, ο Αρσέν Βενγκέρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Τσεχ, Ράμσεϊ, Καθόρλα, Τσάμπερλεϊν και Ροζίτσκι.

Πιο αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχουν-Γιουβέντους μετά το 2-2 στο Τορίνο. Οι Βαυαροί είχαν προηγηθεί με 2-0 στην Ιταλία και έδειξαν ότι δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα για την πρόκριση, ωστόσο η «Βέκια Σινιόρα» ισοφάρισε και απόψε ευελπιστεί να κάνει το «κόλπο γκρόσο» στο Μόναχο και να… κλέψει την πρόκριση.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν υπολογίζει στους Μπόατεγκ και Μπαντστούμπερ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μαρτίνες και Ρόμπεν. Στο απουσιολόγιο της Γιουβέντους βρίσκονται οι Κιελίνι, Ντιμπάλα και Μαρκίσιο.

Το πρόγραμμα

21.45 Μπάγερν Μονάχουν-Γιουβέντους (OTE Sport 2)
21.34 Μπαρτσελόνα-Άρσεναλ (OTE Sport 1)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης