Τη χειρότερη υποδοχή που θα μπορούσε να φανταστεί επιφύλασσε ο Λιονέλ Μέσι στον πρώην προπονητή της Μπαρτσελόνα και νυν της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ο Αργεντινός άσος επέστρεψε δριμύτερος απ’τον τραυματισμό του και, κάνοντας… όργια στον αγωνιστικό χώρο του «Καμπ Νου», οδήγησε τους Καταλανούς στο θριαμβευτικό 4-0 επί των «πολιτών», στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο Μέσι πέτυχε χατ-τρικ (17′, 61, 69′) βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στην εμφατική νίκη της ομάδας του, ενώ στο 86′ κέρδισε και πέναλτι, το οποίο ο Νειμάρ έχασε ή για να ακριβολογούμε έπιασε ο Καμπαγιέρο.

Πάντως ο Βραζιλιάνος πήρε ρεβάνς από τον πορτιέρο της Σίτι τρία λεπτά αργότερα, καθώς με πλασέ έκανε το 4-0, βάζοντας έτσι το κερασάκι στην τούρτα για τους πρωταθλητές Ισπανίας.

Κομβικό σημείο στο ματς που έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για την Μπαρτσελόνα ήταν η αποβολή του γκολκίπερ των Άγγλων, Κλαούντιο Μπράβο, στο 53΄. Στη συνέχεια αποβλήθηκε και ο Ματιέ από την Μπαρτσελόνα, αλλά ήταν πια αργά για τους φιλοξενούμενους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ:
Τερ Στέγκεν, Μασεράνο, Πικέ (39′ Ματιέ), Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα (10′ Ντιν), Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα (80′ Αντρέ Γκόμες), Μέσι, Νεϊμάρ, Λουίς Σουάρες.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Μπράβο, Zαμπαλέτα (57′ Κλισί), Στόουνς, Οταμέντι, Κολάροβ, Φερναντίνιο, Γκιουντογάν (79′ Αγκουέρο), Νταβίντ Σίλβα, Στέρλινγκ, Νολίτο (57′ Καμπαγιέρο), Ντε Μπράινε.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης