Επιφυλακτικοί παραμένουν στο «στρατόπεδο» της Μπαρτσελόνα, αναφορικά με την επιστροφή του Σαμουέλ Ουμτιτί στην αγωνιστική δράση.
Ο Γάλλος αμυντικός αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο από το ματς της περασμένης Τετάρτης (26/9) με τη Λεγανές και απουσίασε από το παιχνίδι του Σαββάτου (29/9) με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ δεν υπολογίζεται ούτως ή άλλως για τον επερχόμενο αγώνα του Champions League με την Τότεναμ, λόγω τιμωρίας.

Αν και ο Ερνέστο Βαλβέρδε εμφανίστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος ότι ο Ουμτιτί μπορεί να επανέλθει στο δύσκολο ματς πρωταθλήματος με τη Βαλένθια στο «Μεστάγια», την προσεχή Κυριακή (7/10), η εφημερίδα «El Mundo Deportivo» αναφέρει ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο να συμβεί.
Άλλωστε, μετά το παιχνίδι με τη Βαλένθια ακολουθεί διακοπή για αγώνες των εθνικών ομάδων και οι «μπλαουγκράνα» προτιμούν να αποφύγουν μία κλήση του διεθνούς αμυντικού στην εθνική Γαλλίας.
Ο στόχος είναι ο Ουμτιτί να είναι απόλυτα έτοιμος με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Μπαρτσελόνα και τη… διαβολοβδομάδα 20-28 Οκτωβρίου, που περιλαμβάνει αγώνες με τη Σεβίλλη, την Ίντερ και το «clasico» με τη Ρεάλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης